R-Studio 7.7 Build 159204 Network Edition Full Version

R-Studio 7.7 Build 159204 Network Edition Full Version - R-Studio merupakan salah satu software terbaik yang berfungsi untuk mengembalikan data-data anda yang hilang baik itu akibat hardisk anda yang terformat maupun karena virus. Jangan khawatir dengan program ini yang mungkin anda anggap tidak bisa diandalkan, nyatanya program ini merupakan program data recovery terbaik yang menempati urutan ke-2. Hebat bukan?

R-Studio 7.7 Build 159204 Network Edition terbaru ini sudah dirancang sedemikian rupa dengan teknologi terkini sehingga dapat membantu anda mengembalikan data-data yang hilang karena kerusakan hardisk, virus, terhapus secara tidak disengaja, ataupun sebab-sebab lainnya. Pada versi terbaru ini juga sudah ditambahkan fitu baru, yaitu dapat mengembalikan data yang terhapus melalui jaringan LAN. Menarik sekali bukan?

Fitur - Fitur :
  • Standard Windows Explorer – style interface.
  • Host OS: Windows 2000, XP, 2003 Server, Vista, 2008 Server, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2012.
  • Data recovery over the Network. Files can be recovered on network computers running Win2000/XP/2003/Vista/2008/Windows 7/Windows 8/Windows Server 2012, Macintosh, Linux, and UNIX.
  • Supported file systems: FAT12, FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, NTFS5, ReFS (a new file system introduced in Windows 2012 Server), HFS/HFS+ (Macintosh), Little and Big Endian variants of UFS1/UFS2 (FreeBSD/OpenBSD/NetBSD/Solaris) and Ext2/Ext3/Ext4 FS (Linux).
  • # Scan for Known File Types (raw file recovery): if the disk file system is heavily damaged or unsupported, R-Studio searches for specific data patterns (“file signatures”) typical for certain file types (Microsoft Office documents, jpgs, etc.). Such known file types can be custom-defined.
  • Recognition and parsing Dynamic (Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/Win7), Basic(MBR) and BSD (UNIX) partitions layout schema and Apple partition map. Dynamic partitions over GPT are supported as well as dynamic partitions over MBR.
  • Damaged RAID recovery. If the OS cannot recognize your RAID, you can create a virtual RAID from its components. Such virtual RAID can be processed like a real one.
  • Creates IMAGE FILES for an entire Hard Disk, Partition or its part. Such image files can be compressed and split into several files to put it on CD/DVD/flash or FAT16/FAT32/exFAT. Then the image files can be processed like regular disks.
  • Data recovery on damaged or deleted partitions, encrypted files (NTFS 5), alternative data streams (NTFS, NTFS 5).
  • Recovering data if:o FDISK or other disk utilities have been run;
    o VIRUS has invaded;
    o FAT is damaged; MBR is destroyed.
  • Recognizes localized names.
  • Recovered files can be saved on any (including network) disks accessible by the host operating system.
  • File or disk content can be viewed and edited with the advanced hexadecimal editor. The editor supports NTFS file attribute editing.
  • Integration with DeepSpar Disk Imager, a professional HDD imaging device specifically built for data recovery from hard drives with hardware issues. Such integration provides R-Studio with a low-level fine-tuned access to drives with a certain level of hardware malfunction. Moreover, it allows disk imaging and analyzing be performed simultaneously. That is, any sector R-Studio accesses on the source disk will be immediately cloned to a clone disk and any other data recovery operation will be made from that clone disk avoiding further deterioration of the source disk and great reduction in processing time.​

Download
Server 1
52MB .rar

Cara Install :

  1. Unrar alias ekstrak file yang sudah anda download.
  2. Klik pada installer dan install seperti biasa.
  3. Jika sudah selesai menginstall, silahkan klik 2x pada Patch.
  4. Setelah itu tinggal klik Patch dan alhasil software ini sudah di crack.
Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
UNGGUL ARIF
admin
18 July 2015 at 16:23 ×

Nambah koleksi software nih lumayan lah.Terima kasih gan ditunggu lionphysics4n.

Reply
avatar
18 July 2015 at 16:36 ×

ijin sedot gan + ijin share :D

Reply
avatar
18 July 2015 at 16:52 ×

ijin download gan...

Reply
avatar
NEWS
admin
18 July 2015 at 21:26 ×

bagus artikelnya tapi sayang banyak iklannya. cape nunggunya saya

Reply
avatar
19 July 2015 at 03:04 ×

Hasilnya bagus gak gan ?? karena kalau saya pernah pake walau sudah data bisa di kembalikan tapi tidak bisaa di buka

Reply
avatar
Biloeganz
admin
19 July 2015 at 12:18 ×

Makasih yaa udah mau share :D

Reply
avatar
Biloeganz
admin
19 July 2015 at 12:20 ×

Apaa iyaa gan? Padahal iklan di blog ini cuma 3 dan setau saya ga begitu mengganggu :D Coba deh cek kecepatan internet agan :) Lagian nunggu sebentar bisa kan gan? Semenit gada kok nunggu blog ini ke load dengan sempurna :)

Reply
avatar
Biloeganz
admin
19 July 2015 at 12:21 ×

Dicoba aja dulu gan :D Pengalaman saya data selalu dibuka kok :)

Reply
avatar
Thanks for your comment